13.10.2011 10:03

Veverička z Marsu a jej kožúštek

Na podnet našej čitateľky sme sa rozhodli priniesť Vám článok o tom, ako sa veveričky starajú o svoju srsť, čo robia, že je ich kožúštek taký krásne farebný a zdravý a hlavne - čo máme robiť my ostatní, ktorí chceme mať rovnako krásne vlasy.

Na začiatok treba pripomenúť, že rovnako ako u ľudí, aj u veveričiek existujú rôzne druhy. Vo veveričom meste na Marse žijú blondínky, tmavovlásky a samozrejme aj veľa ryšaviek. Mnohé z nich odfotili návštevníci Absurdistánu na prieskumnej ceste naprieč Veveričím lesom a svoje práce uverejnili v projektoch na stránke deviantart.com. Pozrite sa a zamilujte sa :).

 

Občas sú dvojfarebné, a niekedy majú len tmavší chvostík:

 

Ako dosiahnuť taký odtieň a kvalitu srsti - v našom prípade vlasov?

V prvom rade je dôležitá správna výživa:

 

No a samozrejme správne prečesanie vhodnými prípravkami. Veverička z Marsu a jej kamarátky síce nepoužívajú hrebene, no svoje kožúšky pravidelne prerieďujú a zo štetín vyrábajú tzv. Squirrel Hair Brushes. Na našej planéte pochádza najviac z nich z Kanady a Ruska. Používajú sa na primárne na tvár, no keď si nimi nafarbíte vlasy, zaručene budú viac "veveričie". 

 

A ak svoje vlasy stále neviete skrotiť, skúste účes inšpirovaný veveričkami - jeden z najnovších trendov roku 2012 vo vlasovej oblasti od firmy Wella:

 

Ku správnej kvalite srsti a vlasov patrí samozrejme aj dobrá nálada a celkový duševný a fyzický stav. Pokračovanie článku a tipy, ako v zime nehibernovať, si môžete prečítať v ďalšom článku. Už dnes!

—————

Späť


Kontakt

Veverička z Marsu

Napíšte nám na našu adresu: