11.11.2011 12:31

Zamilovaná veverička z Marsu!

 

Spomínate si na svoju prvú lásku?

Veverička z Marsu na ňu určite tak skoro nezabudne, keďže je celý prvý ľúbostný príbeh prvý nečakaných zvratov a intríg je zachytený na kamerách.  Aj naša malá priateľka si v mladosti zažila svoje. A viete kto bol tým vyvoleným? No predsa veveričiak Riško! Priznajme si, koľkí z nás v detstve s napätím prežívali dobrodružstvá malého neplešníka a dychtivo čakali na ďalšie? :)

Obyvatelia Marsu by o tejto filmovej klasike vedeli rozprávať svoje. Najmä všetky veveričky z pubertálnom veku, ktoré doslova omdlievali pri každom Riškovom zvodnom pohľade na našu hrdinku. U nás, na Zemi, milý veveričiak, je na Marse nositeľom titulu „Najsexi hlodavec“ a jeho osoba bola doslova omotaná početnými ľúbostnými aférami (samozrejme predtým ako sa spoznal s Ňou). Veverička z Marsu sa k ich blízkemu vzťahu vyjadrovala vždy len veľmi stroho a všetko popierala, no verejnosť vedela svoje.

Predpokladá sa, že táto marťanská telenovela (áno, telenovela, na Marse bola dokonca povolená len osobám nad 15 rokov, čo bolo problémom najmä pre spomínané tínedžerky) mala svojho času vyššiu sledovanosť ako Tisíc a jedna noc. Podľa tajných zdrojov TASR dokonca scenáristi čelili obvineniam za krádež duchovného vlastníctva (rozumej zápletky).

Bývalá maskérka hlavných hercov spomínaného tureckého seriálu, ktorú vyhodili po tom, čo Onurovi zle vytrhala pravú mihalnicu, nám exkluzívne prezradila, že si je istá že hlavní herci boli vybraní nie na základe svojich remeselných kvalít, lež na základe podobnosti s veveričkoskými hrdinami príbehu „Veveričiak Riško“. Poukázala pri tom na Onurove oči....

Žiaľ, nikde na internete nie je možné nájsť seriál v slovenčine či češtine, jedine v nemčine :( Tak pre radosť pripájam aspoň obrázok :)

                                                         

—————

Späť


Kontakt

Veverička z Marsu

Napíšte nám na našu adresu: