12.12.2011 07:26

Veverička z Marsu – Absurdné diéty, časť druhá

 

Diéty celebrít

 

Herečka LIZ HURLEY sa drží (alebo sa držala) nasledujúcich zásad :

-        Neraňajkuje

Avšak to je pre telo nezdravé. Napriek tomu ráno do seba vpraví len hrnček horúcej vody alebo si občas dopraje espreso.

-        Prvé jedlo = desiata

Dopoludňajšia desiata v podobe ovsených krekrov.

-        Radikálna

Isté obdobie jedla iba 1 jedlo denne, plus na desiatu si občas zobla šesť hrozienok.

-        Jedla iba polievku

Jedla len polievku zo žeruchy. Pri tejto diéte sa traduje, že ženy schudnú cca 4,5 kg za 7 dní. Pretože je to diéta bez tukov a nízkym obsahom kalórií, tak si Liz dopriala (alebo keď túži zhodiť zopár kíl, tak aj stále dopraje) minimálne 6 hrnčekov denne tejto polievky.

 

Herec  Marlon Brando isté obdobie vôbec nemyslel hlavou. Chladničku vo svojom dome si dal zamknúť na kľúč a dokonca vo svojom dome nechal zavrieť aj seba, jedlo si nechával hádzať cez plot, len aby sa nešiel stravovať von a mohol schudnúť. Raz držal šialenú diétu, kedy celé dni nejedol nič iného ako sucháre a k tomu mlieko. Stratil váhu tak rýchlo, že sa rodina bála, že umrie, nakoľko už bol dosť starý na držanie tak radikálnej diéty.

 

Česká diva Helena Vondráčková sa zas drží rád typu doobeda jesť iba ovocie, na obed ryba, večer nejesť, zabudnúť na tvrdý alkohol, začať s jógou a napríklad sa zastáva aj múdrej myšlienky – módne diéty sú nezmysel.

 

Cindy Crawford pred každým jedlom usrkáva vínny ocot, vďaka čomu sa jej otupia chuťové poháriky a nemá potrebu toho do seba dostať toľko, ako normálne.

 

Renée Zellweger  vzýva diétu podľa krvných skupín.

 

Madonna nedá dopustiť na zónovu diétu, napriek tomu, že sa jej zároveň pri tom ničí pečeň.

 

Jennifer Lopez zase vsádza na vôňu grapefruitu. Dennodenné 15 minútové vonanie tohto plodu zníži potrebu jesť. Naviac, toto horúce ovocie podľa všetkého vylučuje arómu pôsobiacu na enzýmy v pečeni, ktoré napomáhajú tráveniu. 

—————

Späť


Kontakt

Veverička z Marsu

Napíšte nám na našu adresu: