15.10.2011 23:54

Pravda o veveričích filmových hrdinoch

Veverička z Marsu miluje rozprávky. Tak ako sa my, pozemšťania, radi pozeráme vo filmoch na našich obľúbených ľudských hrdinov, Veverička z Marsu má tých svojich - živočíšnych. A čo je najlepšie, nášmu "človečiemu" svetu nie sú ani zďaleka takí cudzí ako by sa mohlo zdať. Veď veveričí hrdina nám jednoducho musí automaticky evokovať precíznosť, trpezlivosť, šikovnosť a akčnosť. V skutočnosti sú však často omnoho zložitejší a ťažší životný príbeh ako nejaký Superman.

Zoznam Veveričkiných obľúbených hrdinov tento fakt len potvrdzuje : 
 
V súčasnosti je vďaka rozprávke Doba ľadová veľmi populárny hrdina Scrat. Jeho meno pochádza s názvov tvorov, ktorých je predchodca ( squirrel + rat, okrem
iného aj Veveričky z Marsu). Už jeho vtedajší nezávideniahodného osud predpovedal našej veveričke ťažký životný údel pri boji o prežitie.
Hyperaktívna veverička Hammy z rozprávky za plotom. Vo filme prostredníctvom tejto postavy môžeme vidieť ako sa v skutočnosti testujú energetické nápoje pre tým , ako sa dostanú do predaja v maloobchodných a veľkoobchodných reťazcoch.
 
Alvin a chipmunkovia ( chipmukovia - krycí názov pre špeciálny druh Veveričky z Marsu - bližšie info u tajných vývojových špecialistov z Nasa)
Ďalšia verzia danej rozprávky, kvôli nečakanému úniku infomácii z hore uvedenej organizácie vzišlo nariadenie na vytvorenie klamlivého príbehu, ktorý by tieto špeciálne vyvinuté veveričky predstavila v klamlivej úlohe spevákov a zabávačov.
 
 
Squirrel boy, populárna rozprávka z dielne Cartoon network. Boli to fajn chalani....škoda.....
 
A nemožno zabudnúť ani na Rýchlu rotu Chipa a Dalea! Fotografia hlavných hercov je zároveň dôkaz o rôznorodosti povahových, vzhľadových a módnych odlišností medzi veveričkami. Je škoda, že ( ako hovorí časopis Báječná veverička) hrdinovia tohto príbehu sa rozišli v zlom a nemajú záujem o akúkoľvek spoluprácu ( v hre boli samozrejme finančné nezhody).
.
 

 

—————

Späť


Kontakt

Veverička z Marsu

Napíšte nám na našu adresu: